Recenze: Ariana Grande - Dangerous Woman

25. května 2016 v 16:57 | Usher |  Recenze CD
Teprve včera jsem vypustil spekulaci, že bych mohl udělat článek s recenzí nového alba Ariany Grande. A ani tomu není ani 24 hodin a hodlám své myšlenky a sliby naplnit. A jelikož píši recenzi tak rychle, tak je samozřejmě jasné, že album nebude jeden velký hudební průser, ale naopak příjemný popový počin. Takže se snad (podruhé) dočkáte článku s Arianou feat. superlativy. Bude to asi poprvé, kdy o ní budu mluvit takto příjemně. :D Teda, alespoň myslím.


Kdyby mi někdo teď řekl, ať udělám seznam těch nejlepších desek za tento rok, byla by Ariana asi na druhé pozici. Jsem si plně vědom, že je to opravdu vysoké umístění. :P Samozřejmě, že před ní by už byla jen Beyoncé... ale na to, jak jsem byl z hudby tohoto roku překvapený je tahle deska o to větší překvapení. Myslel jsem si, že v popu mě už nikdo nový nezaujme... No, ono, Ariana je pro mě pořád Ariana. Ale musí se nechat, že umí fakt dobře zpívat - ale to snad píšu pro svou obhajobu ke všem článkům s ní. Každopádně slečna Grande se postara o takový úspěch, že je její deska u kritiků lépe hodnocená, než jiné stejně (né-li více) očekávané desky od Rihanny, Kayneho, Zayena nebo Sii. A porazit takové jména znamená jedno - v mainstreamu musíte být hodně průbojní a mít na svém kontu prostě hitové album. A když ne to, tak alespoň umět zpívat - to dělá v hudbě hodně. :D Ale skoro nikdo zpívat neumí... jen pro připomenutí - nechci nikoho jmenovat, ale slečna.. ehm, paní Spears by mohla o playbacku povídat hodiny. ;)

Zatím tento článek ani recenzi nepřipomíná, já vím. :D Ale čas od času se ten stereotyp musí obměnit. Ať už delším odstavcem s mými pocity nebo animace z klipu. Ale to není vše, své místo tady mají i videa. Ale ty přijdou na řadu dále...



Song po songu rozebírat asi nebudu. Album je dobré jako celek. Hodně silné a není statické, což je v dnešní době hodně důležité. Ale také se zde nachází hluchá místa, ale nejsou tak patrná, jako tomu bylo třeba na desce Ellie Goulding, kterou jak víte miluji. :D Ariana a její tým odvedli skvělou práci. Zvláštní pochvalu pak přikládám tomu, kdo Arianě pomáhal s hlasovým projevem na celém albu. Protože to prostě není jen odzpívané, ale strašně dobře procítěné. To je v dnešní mainsteamové scéně docela normální záležitost. Hudba rychle odsýpá... člověk ani se ani nestačí nabažit jedné písničky a je tady druhá. Není tam žádná, ze které by Ariana nedokázala udělat hit. Já osobně si na první dobrou oblíbil třeba úžasnou spolupráci se skvělou zpěvačkou Macy Gray. (a pokud si myslíte, že ji neznáte, klikněte na odkaz - u této písničky si hned vzpomenete) Jejich pomalá píseň "Leave Me Lonely" je skost současného popu. A pokud se tohle někomu nelíbí, tak prostě jen nerozumí hudbě. :D Ne, že by měl jiný vkus... ale tady jde vážně o dost dobře napsaný, zprodukovaný a zazpívaný song. Není to něco, co bude znít na diskotékách a v klubech. Je to něco, co slouží k pravému uvolnění. Podle mě jeden z největších zářezů v kariéře Ariany.


Pokud se někomu nelíbí pomalé písničky, kterými mimochodem Ariana nikdy nešetřila, tak budou nadšení. Ariana má na albu opravdu pomálu nehybných melodií. A je pravdou, že i ty pomalé cajdáky jsou energičtější, než kdyby je zpívala Katy Perry s Gagou dohromady. Samozřejmě si album chce udržet ten status "malé prostitutky", takže tomu odpovídají některé texty. Ale to nemění nic na tom, že jinak je tohle album povedené.

Když jsem se podíval na credits, zjistil jsem, proč je celé album tak komplexní a jednotné. Na celém album v podstatě spolupracovalo jen pár producentů - většinou je to tak, že si ty hvězdy vyberou hned několik producentů a každý jim udělá jednu nebo dvě skladby... To se tady nestalo. A je to moc dobře. Max Martin je prostě hudební guru. Povedlo se mu seskládat hned několik hitových desek, ať už od Katy Perry, kdy pod jeho rukama vznikly hity jako Teenage dream, I Kissed Girl nebo třeba California Gurls, tak i třeba hity pro Britney Spears (Baby one more time, Oops I dit it again, Stonger,...), Avril Lavigne (What the hell, Smile, Wish You Were Here,..), P!nk (So What, Who Knew, Fucking Perfect,...) a další...

Arianě byl prostě vybrán skvělý tým lidí, kteří ji napsani písně na tělo... ale nebojte, ona se taky ukázala v roli songwritera. :) A to hned v několika skladbách. Album je směsicí Popu, RnB, reggae a dance. Je zde i pár skvělých hostů, s jejiž výběrem se docela ztotožňuji, protože to tam pasovalo. Kromě Macy Gray je zde také Nicki Minaj (Side to Side), Future (Everyday) a Lil Wayne (Let Me Love You), jejichž spolupráce se mi líbí z celého alba asi nejméně.

Už pomalá skladba "Dangerous Woman" byla předzvěstí něčeho lepšího. Ale pořád jsem čekal nudu. A ta se nedostavila... nudil jsem se více u alba Meghan Trainor, které mě po prvních posleších přestalo bavit - tam o nic nejde. Ariana má alespoň hezší hlas. Sice v některých místech řeže na pilu, jako Christina Aguilera, ale tím je to právě zajímavější, tak jako u Xtiny. ;) Další důležitou věcí, kterou musím poznamenat je fakt, že je album k dispozici hned v šesti verzích, což je úplný masakr. Pokud chcete kompletní edici i s taškou, můžete si jí objednat z Japonska... pokud se obejdete bez hitového songu "Focus" z minulého roku a bez tašky, může vám postačit Target verze z USA a pokud ani to ne, tak základní deluxe z Japonska? A nebo deluxe verze s DVD, ale to je opět pro Japany... ale naštěstí je i deluxe verze pro celý zbytek světa, sice obsahuje o tři songy méně, ale není to úplně něco, kvůli čemu by se mi chtělo utrácet. Navíc základní deluxe edice poskytuje již tak dost skvělých songů. Za sebe můžu vypíchnout Into You, Touch It, Dangerous Woman, Leave Me Lonely, Side to Side, Greedy, Thinking Bout You nebo Be Alright.


Tak jsem se zase po delší době nechal unést hudbou a takto to dopadlo. tak dlouhý a propracovaný článek snad neměla ani Beyoncé. :D Alespoň jde vidět, že je o co stát... Ti, co mají rádi současnou hudbu typu Selena, Demi, Little Mix, tak by neměli ani chvilku uvažovat nad tím, jestli to vůbec poslouchat, tohle je totiž přesně hudba pro vás. ;) Ti, co mají rádi rock si asi nepochutnají. :D Respektive možná při videích, kde se Ariana plahočí všude polonahá, tak tím by snad zaujmout mohla - to je vlastně taky její cíl... zapůsobit právě takto lascivně.
Oblíbené songy jsem vypsal v průběhu článku, takže už je taky nebudu zbytečně opakovat.

Celkové procentuální hodnocení: 89%


Takže tolik k Arianě... teď asi delší dobou žádné nové recenze nebudou... Vím, že už dlouho slibuji Simple Plan, ale těch už se asi taky nedočkáte. :D To jsme myslím i vycítili... Tak pokud budete Arianu poslouchat, dejte vědět i váš názor. Rád si jej přečtu. :)



 

1 člověk ohodnotil tento článek.

Komentáře

1 Brookelle Brookelle | Web | 26. května 2016 v 21:31 | Reagovat

Jsem ráda, že jsi napsal recenzi na její nové album, jak jsi sliboval :-D Já to album právě poslouchám. Některé písničky unikly na internet už dřív, takže jsem si je oblíbila už před vydáním alba. Teď poslouchám ty, které jsem ještě neslyšela. Konec konců jsem z toho alba nadšená. Zní skvěle! Jsem ráda, že je takové rychlejší a že je tam víc těch rychlejších písní než těch pomalých. Taky mě dost překvapil song s Nicki Minaj. Vůbec bych jejich opětovnou spolupráci nečekala :) Ariana mě zkrátka potěšila:)

2 Ennie Ennie | Web | 17. června 2016 v 15:47 | Reagovat

Moonlight je docela příjemná nebo spíš nevadí mi, ale přijde mi trochu nudná.
Dangerous Woman - už mi přijde tak nějak známá :D. A poslouchat se určitě dá :).
Into You má strašně super refrén! Jen ta hudba mi moc nesedí :/. Ale zpěv super! :) Ale s pár promile v krvi by se na to dalo docela dobře zapařit 8-O  :-D.

Hmmm Max Martin bude asi vážně třída ;). Hmmm po druhé ani mě nenapadlo, že někdo jako Meghan Trainor mohl vydat album :D :D. Ale očividně jsem o nic nepřišla…

Ta s Nicki mě moc neoslovila. Japonci mají většinou ty nejlepší verze! :D Asi chci být Japonka :-D  :-D.

S tím Waynem musím s Tebou souhlasit, horší snad než první song a určitě než ta s Nicki ;).

"Respektive možná při videích, kde se Ariana plahočí všude polonahá…" Myslím, že tímhle by mě bohužel taky neoslovila :D :D.

Písnička Greedy mi chvilku připomínala Selenu ;). Tu s Macy také poslouchat nebudu :D. Ale musím uznat, že je to fakt dobře zazpívané, ale… rozhodně takovéhle písničky neposlouchám :o). Jo, tuhle jsem Macy poslouchala :D. Tu ženskou si pamatuji i podle vzhledu ;).

I Don't Care :D :D jako kdyby už nebylo plno písniček s tímhle název. Na to, že je taková pomalá, tak je dost příjemná :). A nebolí mě z ní hlava, jak z pár předchozích ;). Proto jsem se s komentováním odmlčela. Bad Decision začíná taky zajímavě :). Ty jo, tak ta se mi líbí nejvíc z celého alba! :D
Touch It patří k tomu lepšímu na albu, ale měl si pravdu - moc se mi nelíbí :D. Konec CD je taky příjemný :).

3 Farmirdom Farmirdom | E-mail | Web | 7. června 2017 v 12:26 | Reagovat

Для чего применяются трейнеры и гайды к online играм

Детальные гайды, которые размещаются на открытом портале mmoguider.ru в настоящее время являются единственным методом, позволяющим несколько упросить себе трудный процесс прохождения известных online-игрушек.

Всё дело в том, что значительная часть процессов в онлайн играх завязана на сервера издателя, а потому использовать сторонние читы в них просто не имеет особого смысла. Гайд для online игры — это небольшая инструкция, руководствуясь которой вы сможете достигнуть конкретной цели с минимальным количеством затрат с вашей стороны. Чтобы увидеть, как выглядят нормальные гайды, изучите обзор <a href="https://mmoguider.ru/stuff/mmorpg/lineage_2/1-1-0-174">Lineage 2 начать играть</a> .

4 CraigKew CraigKew | E-mail | Web | 12. října 2017 v 21:13 | Reagovat

Приобрести сироп Mangoosteen можно на веб-сайте http://mangystin.bxox.info/

Рады предложить нашим клиентам чудодейственное средство для снижения веса Mangoosteen. С его помощью реально избавиться от 10 килограмм за недели.  Растение гарциния растет на Шри-Ланке. Плоды этого растения имеют замечательные особенности. В баночке имеется около 20 плодов данного удивительного растения. Плоды с растения мангостан помогают убрать лишнюю липидную ткань. И также отлично влияют на организм в комплексе. Технология изготовления препарата, и уникальная упаковка помогают сберечь все полезные свойства плодов. Основным действующим веществом сиропа Мангустина являются плоды с дерева гарциния, в них содержится большое число питательных элементов. Благодаря компоненту ксантону, которое в громадных дозах имеется в плоде, сильно замедляются процессы окисления в организме. Ксантон считается одним из наиболее мощных антиокислителей. В плоде растения мангостан также имеются различные группы витаминов и микроэлементы. Купить сироп Мансустина можно на интернет-сайте http://corta.co/cDb

5 CraigKew CraigKew | E-mail | Web | 3. listopadu 2017 v 10:49 | Reagovat

Приобрести можно на веб-сайте http://mangoo77.mangoosteen.com

Хотим предложить вам чудодейственное средство для похудения Mangoosteen. С ним реально сжечь около 10 kg за 14 дней.

Дерево мангостин растет на Шри-Ланке. Плоды растения имеют потрясающие свойства. Во флаконе имеется более 20 плодов этого удивительного растения. Плоды с растения мангустин помогают убрать излишнею жировую ткань. И отлично влияют на организм в комплексе. Технология изготовления препарата, а также уникальная упаковка помогают сберечь все удивительные свойства плодов.

Главным действующим веществом сиропа Мангустина являются плоды с растения мангустин, в них имеется большое число питательных элементов. Благодаря компоненту ксантону, которое в огромных дозах имеется во фрукте, значительно замедляются процессы окисления в теле. Окись дифениленкетона считается одним из наиболее сильных антиоксидантов. В плоде дерева мангостан вдобавок содержатся различные витамины и элементы. Приобрести сироп Mangoosteen возможно на веб-сайте http://mangoo77.mangoosteen.com.

6 SvetaRop SvetaRop | E-mail | 2. června 2018 v 11:18 | Reagovat

Если кому-либо срочно необходимы рубли до аванса, ты можешь обратиться в кредитную фирму для получения микрокредита на карту банка.

На сегодняшний час в России очень при очень известны получение денег в долг на карточку, когда кого-то заинтересовал данный вопрос перейдите на site для того чтобы узнать полезной информации по интернет кредитам.

На сайте mikrozaim.site вы можете выбрать подходящие условия и оформить заявку без поездки в офис - все оформляется  online. Тут опубликованы только проверенные МФО, подтверждают заявки в 87-89 процентах запросов.

На ресурсе mikrozaim.site микро займы в деньге онлайн на карту без отказа без проверки мгновенно

7 DavidBef DavidBef | E-mail | Web | 17. července 2018 v 4:00 | Reagovat

Чемпионат мира – это главное международное соревнование сообразно футболу. В этом году ФИФА проходит в России. Выстроенные с нуля арены с нетерпением ждали и ждут любителей футбола и лучших игроков планеты. Июнь и июль стали горячими месяцами чтобы России. Для кону – краеугольный футбольный трофей.
Однако некоторый болельщики, в часть числе и иностранные гости, приехавшие для чемпионат, предпочитают большую часть времени жить в заведениях, где проходят прямые трансляции всех матчей Мундиаля. Здесь сервиз не такая официальная, начинать а про наличие большого выбора алкогольных напитков и закусок утверждать не приходится.
Хотим рассказать вам о ТОП 3 заведений в Адлере, в которых комфортно, весело и вкусно веселиться футболом!
<a href=https://restoranysochi2.blogspot.com/>Рестораны в Сочи</a>
1. Английский паб The Prince of Wales/ «Дворянин Уэльский»
??Адрес: Имеретинская низина, Морской бульвар, д. 1
Убежище с атмосферой типичных пабов Туманного Альбиона. Вся мебель и предметы интерьера привезены из Лондона с Portobello Road. Здесь каждая безделушка имеет свою историю. Кухня — традиционная островная: сливочный суп чаудер с морепродуктами, бангерс-энд-мэш, фиш-энд-чипс, пастуший пирог. Барная карта включает с десяток сортов разливного эля, портера и стаута, лупить обязательный ради такого места огромный запас виски — как купажированного, беспричинно и односолодового. Посмотреть матчи дозволительно как внутри паба, беспричинно и на открытой террасе в компании громкоголосых друзей.

2. Ирландский паб O’Sullivan’s/ Осаливанс
??Адрес: Нижнеимеретинская бухта, ул. 65 лет Победы, д.55

Образцовый Ирландский паб находится в шаговой доступности через стадиона. Громада ТВ панелей, которые транслируют футбол. Образцовый набор пива (Гиннес, Килкени, Харп), ради ценителей русской классики – Жигули. Полноценная кухня, крепкие напитки, коктейли – все есть. Плюс отличная веранда, для которой к чемпионату смонтировали великий экран, а при входе расписание всех трансляций.

3. Пиццерия Papa Johns/ «Духовенство Джонс»
Каждую трансляцию в пиццерии разыгрывают бесплатную пиццу! Угадавшему счёт матча первым – в подарок футбольная пицца. Акция действует в ресторанах козни "Папа Джонс" по адресам, указанным ниже. Экраны расположены во всей пиццерии. В ТРЦ «Мандарин» есть открытая терраса тоже с экранами и детская зона, где малыши могу поиграть, временно родители увлечены футболом.
Сайт: https://restoranysochi2.blogspot.com/
http://www.youtube.com/watch?v=LBB1DvlqcOI
<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/LBB1DvlqcOI" frameborder="0" allow="autoplay; encrypted-media" allowfullscreen></iframe>

8 silviazd16 silviazd16 | E-mail | Web | 23. července 2018 v 0:42 | Reagovat

My up to date entanglement contract:
http://alfredo.forum.telrock.net

9 Radikfeamn Radikfeamn | E-mail | Web | 24. července 2018 v 15:34 | Reagovat

Мой viber, whatsApp: пишите 8-996-725-57-87  скайп kruzzor

Могу долго расписывать какой я молодец, сколько десятков лет у меня опыта в данной сфере, но я предпочитаю "воде" реальные факты.Поэтому хватит лирики, вот что я могу предложить:
------------------------------------
1. Качество услуг на уровне ведущих компаний.
---
2. Цены существенно ниже чем в компаниях (зачастую в разы).
---
3. Постоянная доступность, готовность ответить на интересующие Вас вопросы (ну разве что не ночью), то есть не нужно писать письма и сутками ждать ответа.
---
4. ГОТОВ ПРЕДОСТАВИТЬ ПОРТФОЛИО РЕАЛЬНЫХ РАБОТ. ПРОВЕРИТЬ МОЖНО ПРОСТО ПОЗВОНИВ ПО НОМЕРАМ, УКАЗАННЫМ НА САЙТАХ.
---
5. Мой опыт работы в рекламном агентстве позволяет выделить ваш продукт среди конкурентов, что значительно повысит вашу прибыль от сайта в дальнейшем.
---
6. Люблю креативить. Это можно увидеть в моих работах.
---
7. При желании можно встретиться и побеседовать лично.
---
8. Также могу предложить: SEO продвижение сайта, контекстную рекламу Я.Директ и SMM продвижение в социальных сетях
---
Я надеюсь, что первоначальной информации достаточно, ЗВОНИТЕ ;)
-------------------------------------
Сайт-визитка, лендинг, лэндинг, landing page, интернет-магазин, портал, корпоративный сайт.

10 gretchenut4 gretchenut4 | E-mail | Web | 28. července 2018 v 9:21 | Reagovat

Unripe bare pictures  
http://asian.replyme.pw/?ximena
  pron erotic poetry ponno xxx erotic hypnosis video adult sex

11 helenum2 helenum2 | E-mail | Web | 28. července 2018 v 11:24 | Reagovat

My latest pron blog    
http://mature.xblog.in/?fill someone in on.deja
  pics crossgrove of nude fake miranda melayu fucking free video fell down bad pain in back boys gay illegal

12 terrenceww16 terrenceww16 | E-mail | Web | 3. srpna 2018 v 20:47 | Reagovat

Lewd pctures  
http://asian.porndairy.in/?janae
  erotic drama online erotic playboy sbs erotic tales homo erotic art erotic pages

13 Aaronlok Aaronlok | E-mail | Web | 5. srpna 2018 v 5:32 | Reagovat

wh0cd914452 <a href=http://cymbaltageneric.us.com/>Cymbalta Mastercard</a>

14 Sergiouphon Sergiouphon | E-mail | Web | 5. srpna 2018 v 12:49 | Reagovat

AminoBoosters в 3-7 раз дешевле, чем Laminine LPGN.  В 1 капсуле AminoBoosters 400 мг, а  в Laminine 200. Всё 1 в 1. Сырье, технология  д-ра Эскеланда - только разные названия.  Заработок без обязательных ежемесячных покупок и без вложений. Не MLM  http://1541.ru viber +380976131437  Скайп evg7773

16 Morriselale Morriselale | E-mail | Web | 6. srpna 2018 v 3:31 | Reagovat

Laminine LPGN ?? Аналог ламинина AminoBoosters дешевле в 3-6 раз. В 1 капсуле AminoBoosters 400 мг, а  в Laminine 200.  Сырье, технология  д-ра Эскеланда - только разные названия.  Заработок без обязательных ежемесячных покупок и без вложений, можно без приглашений
Подробно на сайте http://1541.ru  viber +380976131437  Скайп evg7773

Analogue of Laminine AminoPure (AminoBoosters) are 3-6 times more affordable as Laminine by LPGN. To learn in Russian how to earn money in this projekt ( not mlm) and how to get a product at a price 4 times cheaper than Laminine, contact me on skype evg7773 http://1541.ru
English Buy http://1541.ru/rz1.html

Protandim Nrf2 в 1 миллион раз эффективнее любых антиоксидантов.
На базе Протандима Созданы удивительные крема антистарения для кожи. Они стали прорывом в мире антивозрастной косметики.
Смотрите на сайте http://1541.ru/cms/protandim-nrf1-2.php

17 Aaronlok Aaronlok | E-mail | Web | 7. srpna 2018 v 3:01 | Reagovat

wh0cd914452 <a href=http://lisinoprilmedicaid.us.com/>40 mg lisinopril</a>

18 Sergiouphon Sergiouphon | E-mail | Web | 8. srpna 2018 v 18:22 | Reagovat

AminoBoosters в 3-7 раз дешевле, чем Laminine LPGN.  В 1 капсуле AminoBoosters 400 мг, а  в Laminine 200. Всё 1 в 1. Сырье, технология  д-ра Эскеланда - только разные названия.  Заработок без обязательных ежемесячных покупок и без вложений Не MLM http://1541.ru viber +380976131437  Скайп evg7773

19 Keithnak Keithnak | E-mail | 10. srpna 2018 v 19:52 | Reagovat

Видео о времени!https://youtu.be/XOGDX468aH8

Народ, подскажите первый раз сделала Видео, хочу услышать ваше мнения. Сасибо за ранее.

20 PeterWar PeterWar | E-mail | 11. srpna 2018 v 2:37 | Reagovat

What do you think about it?
This person is selling the secret of eternal youth: http://make-money-online-ads33322.pages10.com/The-Fact-About-a4m-antiaging-That-No-One-Is-Suggesting-17052247

21 Aaronlok Aaronlok | E-mail | Web | 13. srpna 2018 v 0:36 | Reagovat

wh0cd914452 <a href=http://cialis20.us.com/>cialis online</a>

22 helenspoo helenspoo | E-mail | Web | 14. srpna 2018 v 10:42 | Reagovat

Hi guys, it’s Helen Spooner here!
I work as an academic writer and have created this content with the intent of changing your life for the better. I started honing my writing talent in college. I learned that my fellow students needed writing help—and they were willing to pay for it. The money was enough to help pay my tuition for my first semester of college.
Ever since college, I have continued to work as an academic writer. I was hired by a writing service based in the United Kingdom. Since then, the research papers that I have written have been sold around Europe and the United States.
In my line of work, I have become familiar with hearing, “Helen Spooner, can you help me meet my writing assignment deadline?” I know that I can provide this service.

Professional Writer – Helen – <a href=http://fundraisingforeducation.org/>Fundraisingforeducation</a> Band

23 Aaronlok Aaronlok | E-mail | Web | 16. srpna 2018 v 23:16 | Reagovat

wh0cd914452 <a href=http://amoxilcheap.us.com/>Amoxil</a>

24 joelig3 joelig3 | E-mail | Web | 17. srpna 2018 v 10:56 | Reagovat

Fresh porn blog    
http://gaystory.sexblog.pw/?describe.nataly
   erotic vГ­deos sexi sextoys adult videos free

25 komok97don komok97don | E-mail | Web | 20. srpna 2018 v 18:22 | Reagovat

Добро Пожаловать на новый, обновленный ТОР4.РУ - [url]https://t0r4.tk/[/url]
tor4.ru - здесь о культуре потребления и вся правда о наркотиках!

26 lawrencewn69 lawrencewn69 | E-mail | Web | 22. srpna 2018 v 2:18 | Reagovat

Pron blog situate  
erotic pc game free sex erotic comedy erotic dance video victorian erotic novels    
http://strapon.erolove.in/?kiley  ;
  erotic book club free adult erotic audio book ancient erotic art erotic mallu

27 AngeloLiaws AngeloLiaws | E-mail | 24. srpna 2018 v 12:16 | Reagovat

PTHC FORUM

Most CP Shortclip 2018 Restricted Whip-round

http://vvv.unoforum.pro/?0-0

Advanced in years files 2000-2017SLAY AWAY Toffee-nosed Amassing Consumed 1201-1500 Files Disclose with employer showing !!! UNSHACKLED !!!!!

Siberian Mouse Whip-round

Pine representing Modelkids Dvd 1 - 44 Vernissage

Executioner Anal Series 1 - 25 Speed showing !!!

https://qil.su/OYaoqM

Pleonastic in search Pic Dvd 1 - 50 Vernissage !!! FIX NUMB !!!!!

28 Thomasanoro Thomasanoro | E-mail | Web | 29. srpna 2018 v 3:33 | Reagovat

PTHC FORUM

Shell CP Shortclip 2018 Restricted Omnium gatherum

http://vvv.unoforum.pro/?0-0

Dated files 2000-2017SELL-OUT Unambiguous Gleaning Meekly 1201-1500 Files Gain showing !!! UNJUSTIFIED !!!!!

Siberian Mouse Garnering

Payment Modelkids Dvd 1 - 44 Exclusive showing

Concupiscence after Anal Series 1 - 25 Vernissage !!!

As a substitute for of Pic Dvd 1 - 50 Concealed showing !!! UNCONSTRAINED !!!!!

29 carolinakp11 carolinakp11 | E-mail | Web | 4. září 2018 v 12:43 | Reagovat

Stared fashionable contract:
http://kendra.forum.telrock.net

30 asawood asawood | E-mail | Web | 6. září 2018 v 15:10 | Reagovat

Hey guys, my name is Asa Woodard!

I`m an academic writer and I`m going to change your lifes onсe and for all
Writing has been my passion for a long time and now I cannot imagine my life without it.
Most of my poems were sold throughout  Canada, USA, Old England and even Australia. Also I`m working with services that help people to save their nerves.
People ask me "Hey, Asa Woodard, I need your professional help" and I always accept the request, `cause I know, that only I can save their time!

Academic Writer - Asa - <a href=http://itweakstore.com/>Itweakstore</a> Team

31 normanschr normanschr | E-mail | Web | 6. září 2018 v 15:15 | Reagovat

Welcome to my blog ! I’m Norman Schroeder.
Even though I jokingly credit my mother  for my writing talent, I know that it is a skill  I have fostered from childhood. Though my  grandmother  is a writer, I also started out young.
I’ve always had a way with words, according to my favorite  educator. I was always so excited in  English when we had to do a research  assignment .
Now, I help current  pupils achieve the grades that have always come easily to me. It is my way of giving back to  communities  because I understand the obstacles  they must overcome to graduate.

Norman – Academic Writer  – <a href=http://www.tangotoronto.com/>Tangotoronto</a> Confederation

32 ramonkd60 ramonkd60 | E-mail | Web | 8. září 2018 v 2:04 | Reagovat

Started new web predict
http://cars.pics.twiclub.in/?post-aubrie
nikki menage porn porn tubes black porn punk piercing free long granny porn vids uncle bud porn video

33 cecilialk11 cecilialk11 | E-mail | Web | 8. září 2018 v 14:15 | Reagovat

Provocative representation shots    
http://dildo.adultnet.in/?blog.julissa
   erotic fairs arabic erotic nude erotic historical romance

34 Sergiouphon Sergiouphon | E-mail | 8. září 2018 v 19:14 | Reagovat

AminoBoosters and AminoPure is analogue of Laminine LPGN are 3-7 times more affordable as Laminine by LPGN and are widely known and used for increased energy, reduced stress, and anti-aging. And for increased libido. http://www.getyourboomback.com/#_l_2ps Women who have regular sex live LONGER as active sex lives ‘boost lifespan by protecting DNA

35 Sergiouphon Sergiouphon | E-mail | 12. září 2018 v 17:02 | Reagovat

Protandim® NRF2 Synergizer ™ is 1 million times more powerful than any antioxidant and is the best anti-aging agent. http://tkflorida.lifevantage.com There are no such products in the world. Registration in the MLM project LifeVantage is welcome in open countries as the USA, Canada, Australia, Japan, Mexico, Hong Kong, Thailand, to get the best prices for ALL products of the company and the maximum of income for you. For more details - go to the site contact me at t.+12487304178 Skype tatyana.kondratyeva2

36 Charlesmib Charlesmib | E-mail | Web | 12. září 2018 v 18:28 | Reagovat

It was one of the largest free-agent spending sprees in franchise history.
"All I know is I had possession, I had possession of the ball coming down," Bryant said. "That's possession, right? One, two, reach. <a href=http://www.cheapnfljerseysclub.us.com/>Wholesale NFL Jerseys</a> Bam, that's possession."
EAST RUTHERFORD, N.J. (AP) 锟?A year after changing their offense, the New York Giants are remolding their defense.
Cleveland entered the day as the only AFC team not to select a wide receiver <a href=http://www.cheapnfljerseysgoods.us.com/>Cheap Jerseys From China</a> or tight end in the past two drafts. Farmer has been adamant that the team's group of receivers is more than capable, but he ended up grabbing the <a href=http://www.cheapnfljerseysoutletwholesale.cc/>NFL Jerseys Outlet</a> 6-foot-2 Mayle with his <a href=http://www.cheapnfljerseysgoods.us.com/>Cheap Jerseys</a> 13th pick as GM.
"That last drive we had new faces out there, especially at receiver," Manning said. "I had a scramble and then a big screen to Shane.
"John was the perfect <a href=http://www.wholesaleauthenticjerseyscheap.us.com/>Wholesale Jerseys Free Shipping</a> guy for the job at that time," Elway said. "The tenaciousness, his exuberance, his energy at that time was perfect. And he never lost that."

37 annieduk annieduk | E-mail | Web | 12. září 2018 v 18:47 | Reagovat

Thanks for stopping by my page! I’m Annie Duke.
Even though I jokingly credit my mother  for my writing talent, I know that it is a  talent  I have fostered from childhood. Though my mother  is a writer, I also started out young.
I’ve always had a way with words, according to my favorite teacher . I was always so excited in  English when we had to do a research paper .
Now, I help current students  achieve the grades that have always come easily to me. It is my way of giving back to schools  because I understand the obstacles  they must overcome to graduate.

Annie –  Professional Writer – <a href=http://www.jpenrile.com/>Jpenrile</a> Company

38 Investor Investor | E-mail | 13. září 2018 v 21:52 | Reagovat

Mark Zuckerberg maybe interested in Viuly crypto currency:
https://www.google.com/search?q=viuly
If Viuly are integrated into facebook, the price of this crypto currency can grow hundreds of times.

39 polacas polacas | E-mail | Web | 14. září 2018 v 10:34 | Reagovat

Good day and welcome to my  website . I’m Pola Cassidy.
I have always dreamed of being a  book writer  but never dreamed I’d make a career of it. In college, though, I helped  a fellow student who needed help. She could not stop complimenting me . Word got around and someone asked me for  to write their paper just a week later. This time they would  compensate me for my work.
During the summer, I started doing  research papers  for students at the local college. It helped me have fun that summer and even funded some of my college tuition. Today, I still offer my  research paper writing  to students.

Professional Writer – Pola Cassidy – <a href=http://www.judicialaccountabilityinstitute.com/>Judicialaccountabilityinstitute</a> Company

40 Johnnieroche Johnnieroche | E-mail | Web | 15. září 2018 v 23:56 | Reagovat

<a href=https://razleton.com>save invest</a> - заработок в интернете irecommend, где зарабатывать деньги без денег

41 marniedal marniedal | E-mail | Web | Čtvrtek v 11:45 | Reagovat

Hello ,
I’m Marnie.
If you’ve ever been too busy  and couldn’t finish a academic paper, then you’ve come to the right place. I work with  students in all areas of the writing  technique. I can also write the  essay  from start to finish.
My career as  a scholarly  writer started  early in college . After learning that I was very capable  in the field of academic writing, I decided to take it up as a  profession.

Talented  Academic Writer- Marnie- <http>//www.kulturaplus.com/]Kulturaplus Confederation

42 martinata1 martinata1 | E-mail | Web | Pátek v 14:01 | Reagovat

My unheard of trap outline:
http://bruce.web1.telrock.net

43 robertagt69 robertagt69 | E-mail | Web | Pátek v 20:13 | Reagovat

Rejuvenated network project:
http://virgil.web1.telrock.net

44 AmateurWix AmateurWix | E-mail | Web | Pátek v 21:39 | Reagovat

asiatische damen sind auf der suche nach dates <a href=http://sexy-milf.info>webcam sexClick here!..</a>

45 masonha masonha | E-mail | Web | Pondělí v 10:23 | Reagovat

I’m an academic writer who loves to bring smiles to people's face.

Writing is what I do for a living and I am so passionate about this. I have worked with several associations whose goal is to help people solve problems.
I love traveling and have visited several countries in the past few years.
I’m happy to have written several books that have contributed positively to the lives of many. My books are available in several parts of the world. And I’m currently working with companies that help people save time. Being a part of this team has open more opportunities for me to excel as a writer. I have worked with different people and met many clients as a professional.
I can handle any kind of writing and provide nothing but the best. People come to me all the time to ask if I can solve their writing problems and I accept. I find pleasure in assisting them to solve their problems as a professional.

Academic Writer – Mason - <a href=http://www.leadershipeducationnelenhaiti.com/>Leadershipeducationnelenhaiti</a> Corps

46 cassiegall cassiegall | E-mail | Web | Dnes v 13:52 | Reagovat

Welcome to my blog ,
I’m Cassie Galloway.
If you’ve ever been  too tired  and couldn’t finish a  research paper , then you’ve come to the right place. I work with  students in all areas of the writing steps . I can also write the  essay  from start to finish.
My career as  a scholarly  writer started  early in college . After learning that I was very  able in the field of academic writing, I decided to take it up as a  job .

Professional Academic Writer- Cassie- <a href=http://www.paperowls.com/>Paperowls</a> Confederation

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama
TOPlist


web hosting: blog.cz / admin and layout by: Usher / 2008 - 2011 2012 - present